| 10:35:42 | ◀︎ | אלו האשמים במחדל בריחת המחבלים | דעה | |
| 15:33:47 | ◀︎ | "מה שקורה בצומת דבירה לא יכול להישאר בצומת דבירה" | דעה | |
| 15:42:31 | ◀︎ | ישראל נמצאת במצב ביטחוני רעוע | דעה |
הכותרות שעניינו הכי הרבה גולשים בדף זה
10/09/21 10:35
100% מהצפיות
מאת ערוץ 20
בריחת האסירים מכלא גלבוע - הינה תוצר ישיר של מדיניות מכילה ומתפשרת כלפי האסירים הביטחוניים. מי שאשמים במחדל הזה הם השרים לביטחון הפנים של מדינת ישראל בכל העשור האחרון, מימין ומשמאל. הם נתנו לכך לגיטימציה, והם האשמים העיקריים
10/09/21 15:33
0% מהצפיות
מאת ערוץ 20
צומת דבירה, 23:00 בלילה, מוצאי שבת. לא נשמע כמו התחלה של סיפור אימה נכון? אבל במקרה של אחי הקטן, בהחלט סיפור אימה. הוא עמד שם עם עוד ארבעה חברים כשהם מחכים כמו ילדים טובים לאוטובוס שיקח אותם לירושלים, גם הם רצו להגיע לסליחות בכותל… כשלפתע עצרה מכונית בחריקת בלמים וממנה יצאו שני בדואים רעולי פנים.
10/09/21 15:42
0% מהצפיות
מאת ערוץ 20
הבריחה של ששת המחבלים מכלא גלבוע הביאה את ישראל למן מצב ביטחוני לא יציב בכל הגזרות שבהן הג'יהאד האיסלמי וחמאס חיפשו זמן רב להגביר את הלהבות ברשות הפלסטינית ובכלל. האם ישראל צריכה לנקוט בעמדה נוקשה יותר?