הכותרות שעניינו הכי הרבה גולשים בדף זה
לפני 5 שעות ו-26 דקות
33.04% מהצפיות
מאת ישראל היום
על רקע המשבר הדיפלומטי החריף בעקבות העמדתם לדין של שני מוהלים מאנטוורפן, מנסה רה״מ דה ובר לקדם פשרה - ללא הצלחה • גורמים מרכזיים בקהילה היהודית בבלגיה הכריזו כי מדובר בסכנה לחיים היהודיים בלגיה, על רקע האיסור שכבר הוטל על השחיטה ברוב אזורי המדינה • הנשיא הרצוג: "רק לפני עשורים ספורים יהודי בלגיה נשלחו למחנות השמדה"
לפני 5 שעות ו-56 דקות
26.43% מהצפיות
מאת ישראל היום
איראן הציעה הפסקת אש ופתיחת מצר הורמוז, אך סירבה להתחייב על גורל הגרעין • טראמפ: "ההצעה לחלוטין לא מקובלת" • בכיר איראני: "אף אחד כאן לא מנסח תוכניות כדי לרצות את טראמפ"
לפני 3 שעות ו-43 דקות
23.79% מהצפיות
מאת ישראל היום
בראיון לרשת CBS האמריקנית התייחס ראש הממשלה נתניהו לגרעין האיראני, לחיזבאללה ולטענות שהועלו בניו יורק טיימס על כך ש"מכר" לטראמפ ניצחון ודאי מובטח והפלת המשטר האיראני • על השאלה כיצד יפונה האורניום המועשר מאיראן, השיב: "נכנסים פנימה ולוקחים אותו" • על הכשל בהערכת סגירת מצר הורמוז הודה: "אני לא טוען לידיעה מושלמת מראש. לאף אחד לא הייתה ידיעה כזו מראש של המתרחש"
לפני 41 דקות
16.74% מהצפיות
מאת ישראל היום
רס"ב אלכסנדר, תושב פתח תקווה, בן 47 במותו, נהרג מפגיעת מספר רחפני נפץ ששוגרו מלבנון והתפוצצו בשטח הארץ, בסמוך לגבול