הכותרות שעניינו הכי הרבה גולשים בדף זה
22/07/24 09:49
17.39% מהצפיות
מאת וואלה!
אלמוג מאיר ג'אן חלם בשבי בעזה שהוא מגיע לבית של סבא וסבתא שלו. הוא נכנס פנימה ופוגש את סבא וסבתא ואבא ואמא, וכולם מחבקים אותו בהתרגשות ושמחים בחזרתו, ואז הוא התעורר בעזה, שוב. החלום הזה התגשם חלקית: הוא שוחרר לפני חודש במבצע צבאי יחד עם עוד שלושה חטופים, וחובק על ידי מדינה שהתרגשה מאוד לראות אותו חוזר. בטרגדיה נוראה - חולייה נוספת בשרשרת סיפורים נוראיים שמלווים אותנו השנה - אביו מת יום לפני כן, מבלי שזכה לראות את שובו של בנו. כשהיה בשבי, אלמוג חלם המון וסיפר בכל בוקר את החלומות שלו לחבריו. מאז שחזר, הוא כבר לא חולם. הסיפור הזה, שפתח את הריאיון של ניצול הנובה שנחטף ב-7 באוקטובר לאילנה דיין בפרק של "עובדה" ששודר אתמול בקשת 12, מותיר את הצופים ללא מילים. מפני שאין תמונה שכולנו רוצים יותר מחזרה של החטופים למשפחתם, מפני שכולנו ייחלנו להגשמת החלום, מפני שיש עוד כ-120 משפחות שעדיין מחכות. עבורן, עד שיתגשם החלום, הן עדיין בסיוט בלתי נגמר.
22/07/24 13:03
13.04% מהצפיות
מאת וואלה!
כמדי שנה, הגיע די-ג'יי סקאזי - הלא הוא אשר סוויסה - לפסטיבל המוזיקה האלקטרונית טומרולנד שמתקיים בבלגיה והרקיד שם קהל גדול של אנשים. סקאזי הניף בפסטיבל את דגל ישראל, כמו גם עשרות הישראלים שהגיעו להופעה שלו. "השנה יותר מאי פעם אני מתרגש שאני מופיע בפסטיבל המוזיקה הגדול בעולם לייצג את המדינה בכבוד ובגאווה", מסר סקאזי. מאז תחילת המלחמה הופיע סקאזי מול חיילים בבסיסים מדרום עד צפון. במקביל הוא ביקר פצועים מפסטיבל הנובה ותמך במשפחות הנרצחים.
22/07/24 09:02
8.7% מהצפיות
מאת וואלה!
אני לא מאמין שהמילים האלה יוצאות מהמקלדת שלי אבל וואלה, כבר היה עדיף שהדיירים היו משאירים את אורית בבית. לא, באמת, אפילו ב"חברים" קו העלילה "היינו/לא היינו בהפסקה" של רוס ורייצ'ל היה גדול עליי, ככה ששני פרקים שלמים המוקדשים לפוסט מורטם של הקשר בין אמילי ועידן זה מעבר לכוחותיי. רק שבניגוד ל"חברים", כאן ברור שעידן ניסה לעשות לאמילי קורס מזורז בבית הספר הגבוהה לגזלייטינג, השתמש בה כתחליף בת זוג כשהבין שכל דלת אחרת לרומן בבית בבית נסגרה בפניו ואז אמר לה שהכל היה בראש שלה כשהבין שלא באמת בא לו על הקשר הזה אבל כל זה קרה כבר לפני שבועיים ואפילו משימת החזרה בזמן כבר מאחורינו. אמנם היה ברור שאמילי עדיין לא שחררה מעידן - טוב, זה לא שהבית הכיל פוטנציאל אחר לזוגיות - אבל כן זכינו לראות ממנה גוונים קצת אחרים, או יותר נכון, חמישים גוונים של באסה. אמילי היא מסוג הבחורות שמאוהבות באכזבה. אני מהמר שהיא מעולם לא הזמינה מנה במסעדה ולא אמרה עליה "חשבתי שיהיה יותר טעים" וסביר להניח שלוקח לה לא פחות משעתיים לבחור חולצה לבנה בחנות רק כדי לבוא להחליף למחרת. ובכל זאת, בזמן של עידן מחוץ לבית זכינו ליהנות מאמילי קצת יותר. ועידן? טוב, נראה שהזמן מחוץ לבית לא ממש גרם למילואימניק טוב המראה להתפכח ולהבין שאי אפשר להתנהג ככה לבנות זוג, בטח ובטח שהכל מצולם ומועבר בשידור חי. לא ברור אם אלה סימנים של פוסט טראומה אבל בסרט שמתנהל בראש שלו, עידן הוא הקורבן של מערכת היחסים הזאת, הוא הרי בסך הכל אשם בכך שהיה נחמד אליה, התנהג באצילות והציע לה טוסט נקניק עם קצת חריף. מי שחשבו שהסיבוב השני של עידן בבית יהיה תיקון לסצנה שהוציאה אותו מהבית עם התואר "הדוש הבא הגדול ביותר בישראל" לא היו צריכים לחכות הרבה כדי להבין שכמו ריבים על גרנולה בישיבת התקציב יש דברים שלעולם לא ישתנו.
22/07/24 13:04
8.7% מהצפיות
מאת וואלה!
ליוצר הסרט הלל ראטה ולמפיקו לב אורלוב הוענקו 50 אלף דולר. הסרט מתאר מערכת יחסים טעונה בין אב ובן המתגוררים בהתנחלות, בעקבות טרגדיה משפחתית. "הוא נמנע מתשובות פשוטות תוך התבוננות בנושאים המורכבים ביותר של זמננו", כתבו השופטים
22/07/24 13:41
8.7% מהצפיות
מאת וואלה!
המופע "Sounds Alive" מציב במרכזו שתי נשים במלחמת עזה המתמודדות עם גבורה וחרדה, חיבור וניתוק, עוצמה ושבריריות. כל הכנסות מופע הבכורה, שיעלה ב-15 באוגוסט, יועברו למטה החטופים
22/07/24 16:42
8.7% מהצפיות
מאת וואלה!
אתמול הוציאו עשרות שחקנים סרטון מחאה נגד הרפורמה בקולנוע של שר התרבות, שמסר בתגובה: "שורה של שחקנים הוטעו בצורה כה גסה לטובת קמפיין שקרי". כעת ארגוני היוצרים מגיבים לתגובה: "אם הרפורמה תצא לפועל, הקולנוע הישראלי לא יהיה שונה מריאליטי כמו 'האח הגדול'"
22/07/24 18:36
8.7% מהצפיות
מאת וואלה!
הפרשנית הצבאית של כאן רשת ב' זכתה בתביעתה בגין הטרדה מינית נגד רדיו צפון והמגישים עופר דומינגז והראל סלוצקי. בפסק הדין כתב בית המשפט כי מטרידים מינית אינם יכולים להסתתר מאחורי טיעונים של סאטירה והומור
22/07/24 19:02
8.7% מהצפיות
מאת וואלה!
לאחר שחברת "אטלנטיק רקורדס" נפרדה מנועה קירל אחרי ארבע שנים שבה הייתה חתומה בחברה - הזמרת חתמה על חוזה הפצה חדש עם "דה אורצ'ארד", חברת בת של סוני מיוזיק. "דה אורצ'ארד" עובדת עם אמנים בינלאומיים גדולים כמו פיטבול, 21 סאבאג' ובאד באני. העיתונאי גיל משעלי פרסם לראשונה את הפרטים. מי שינהל את קירל מעבר לים הוא הסוכן שלה בישראל רוברטו בן שושן אשר פתח משרד גם בארצות הברית. נועה קירל שחררה מספר סינגלים בארצות הברית כשהייתה חתומה באטלנטיק אך אלו לא זכו להצלחה גדולה. למעשה, ההצלחה הבינלאומית הגדולה ביותר של קירל הייתה באירוויזיון 2023 כשהגיעה למקום השלישי והמכובד עם הלהיט "יוניקורן". בימים הקרובים צפויה להודיע נועה קירל באופן רשמי על תאריך חדש למופע נוסף ורביעי במספר בפארק הירקון. לפי ההערכות, המופע יתקיים בספטמבר השנה.