הכותרות שעניינו הכי הרבה גולשים בדף זה
01/03/26 18:07
11.11% מהצפיות
מאת וואלה!
הקלישאה אומרת שבזמן מלחמה אין ימין ושמאל. בימים מתוחים כאלה, כשכולנו מחפשים את הדיווחים המיידיים גם כשאנחנו צפונים בתוך מקלטים טחובים - מתברר שהקלישאות לפעמים פשוט נכונות. כולנו, בין אם אנחנו מזדהים כ"ביביסטים" או "קפלניסטים" נתקענו כל היום בלי האפשרות להתקלח, לאכול ארוחה חמה או להשלים את הפרק האחרון של "הפיט" ששמרנו לסופ"ש. אפשר להרגיש את המציאות הזאת היטב בתוך עולם התקשורת. האולפנים עובדים בלחץ בלתי אפשרי, מתח טעון באוויר, ודווקא אז משהו משתנה בגישה. הקולגות מנסים קצת יותר להרים אחד לשני, לפרגן על הישגים גם למתחרים מהערוץ המקביל. פתאום יש תחושה של גורל מקצועי משותף. "ישראל היפה", גרסת הברנז'ה. תראו, למשל, כמה עיתונאים מכל הערוצים מצאו לנכון לדבר בשבח יונית לוי, ששידרה אתמול 15 שעות ברציפות וניהלה את המערכה התקשורתית בקור רוח מעורר השתאות. אני מודה שלא ישבתי עם סטופר כדי לספור כמה שעות הוא היה שם, אבל נראה שגם אודי סגל לא עזב את המסך לרגע מהבוקר. סחטיין.
01/03/26 00:10
9.26% מהצפיות
מאת וואלה!
המוזיקאית הביעה התנגדות חריפה לתקיפות ישראל וארצות הברית באיראן בפוסט באינסטגרם. "אלו חדשות נוראיות, אבל זה מחזק את האמונה שלי שאנחנו חייבים להציג אלטרנטיבה לטירוף הזה ולהמשיך להאמין בעבודה למען השלום"
01/03/26 00:13
9.26% מהצפיות
מאת וואלה!
כלב עושה צרכים בשידור חי, ערוץ 14 ממשיך לישון - ועוד כמה רגעים מביכים ששודרו במהלך יום המלחמה הראשון | מדור "הרגעים המביכים", גרסת מלחמה באיראן
01/03/26 09:06
9.26% מהצפיות
מאת וואלה!
לינדה למפניוס ופיט פרקונן נחשבו למועמדים מובילים לזכות באירוויזיון עוד לפני שזכו אמש בקדם הפיני. מוקדם יותר פרסמו הודעה: "האירועים בפלסטין לא אנושיים ומבזים"
01/03/26 15:54
9.26% מהצפיות
מאת וואלה!
סרנדון, אחת השחקניות המצליחות בתעשייה מאז שנות ה-70, פוטרה בסוף 2023 מהסוכנות שלה אחרי הערות איומות שלה במחאות פרו-פלסטיניות. "זה הפך לבלתי אפשרי עבורי אפילו להיות בטלוויזיה"
01/03/26 08:12
7.41% מהצפיות
מאת וואלה!
"מזל שהיינו במקלט, היה בום שלא ייאמן", מספר הקומיקאי דניאל חן ("ילד רע") לוואלה. "בשנייה זה הפך לסרט אקשן. עברתי לישון אצל קטורזה"
01/03/26 09:32
7.41% מהצפיות
מאת וואלה!
עמית סגל, פרשן חדשות 12, החמיא לשם המבצע, אבל אם חשד מישהו שמדובר במחשבה מקורית, הגיע נאום ראש הממשלה והסביר את הקשר, במופע נדיר שבו המקור הוא זה ששורף את העיתונאי
01/03/26 09:58
7.41% מהצפיות
מאת וואלה!
פגיעת ההדף גרמה לניפוץ זכוכיות בחזית העגולה של בניין התיאטרון. הבימה לא פעל אתמול, בהתאם להנחיות פיקוד העורף. צפו בתמונות